top of page

 

 

 

 

 

 

Ik ben Timo, ik zit op het Metis Montessori Lyceum daar doe ik Technasium ik woon in Nederland. Ik heb voor Technasium gekozen want het leek mij leuk om dingen te maken en onderzoek er naar te doen

Eerste project

in 

Onze opdracht was dit: er is geen passende leefruimte voor dieren in het science park en dat gingen wij maken, dan gaat de mens te gast worden in het science park. We opdracht gever van dit project was waag zij zitten in het science park.

 

Wij hadden dit gekozen met mijn groepje omdat deze grot multi functioneel is. De buizen in de grot kunnen aan de buiten kant gebruikt worden om aan te hangen een in de binnen kan je eraan hangen of een vleermuis kan erin slapen. 

Ik vind bij dit project dat wij goed hebben samengewerkt en dat we alles goed konden verdelen. Ik ben trots op de buizen, omdat de vleermuizen daar veel mee kunnen. 

 

Ik had geen leerdoelen gekozen, want het was het eerste project en wij hadden die nog niet met de klas gekozen. Ik heb dit project dus nergens aan kunnen werken, maar ik heb wel goed kunnen kijken waar ik nog aan moest werken en dat zijn mijn nieuwe leerdoelen voor het volgende project: plannen en organiseren. 

bottom of page